Wat is jullie levertijd?

Nadat de bestelling is verzonden zal het pakketje aankomen binnen 4 tot 9 werkdagen. Op het moment bieden wij nog geen next day delivery aan. Wij zijn hiermee bezig terwijl ons merk groeit!

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen €0,- op alle Nederlandse bestellingen. Op Europese bestellingen bedragen de verzendkosten €4,95

 

Wat is jullie retourbeleid? 

Je kunt de bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren en wij zorgen ervoor dat je het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retour op jouw rekening hebt staan!

 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Je kunt de bestelling volgen via onze tracking pagina. Klik hier om je bestelling te volgen.

 

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar om uw vragen te beantwoorden via DM, de mail of chatfunctie op onze website.

 

Hoe kan ik een product beoordelen of een recensie achterlaten?

Om een product te beoordelen of een recensie achter te laten, kun je terecht op de productpagina van het desbetreffende product. Scroll naar beneden en je zult een sectie zien waar je jouw beoordeling en feedback kunt delen. We waarderen jouw mening en deelname aan onze community!

 

Hoe kan ik op de hoogte blijven van jullie nieuwste aanbiedingen en promoties?

Om op de hoogte te blijven van onze nieuwste aanbiedingen en promoties, kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Ga naar onze website en zoek naar de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Hiermee ontvang je regelmatig updates met onze nieuwste aanbiedingen, exclusieve kortingen en meer. Mis geen enkele kans om te besparen!

 

Zijn mijn betalingsgegevens veilig bij jullie?

Bij ons kun je altijd veilig betalen met iDeal, PayPal & Apple Pay. Daarnaast delen wij betalingsgegevens niet met derden.