Ben je niet tevreden over de bestelling? Dat vinden wij natuurlijk ontzettend jammer. Wij horen graag wat wij kunnen doen om je alsnog tevreden te maken. 

Je kunt de bestelling tot 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat je het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst van jouw retourzending op jouw rekening staat!

RETOURNEREN:

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retouren zijn voor de klant.

Belangrijk!

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace code en een vermelding van jouw naam en ordernummer in of op het pakketje! De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen en deze geheel voldoen aan de eisen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Stuur een mailtje naar info@gymssentials.nl met de reden van het retour.

Retouradres:

2546 SV, Den Haag
Maarsbergenstraat 276
Nederland

BELANGRIJK: 

Opgelet:
 Bepaalde producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Het gaat om verzegelde artikelen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. Denk bijvoorbeeld aan panty’s, bankhoezen, hondenspeeltjes, sporthorloges, ondergoed, enzovoort (opsomming is niet limitatief).

Gymssentials is niet aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik of de behandeling van de goederen die verder gaan dan nodig om de aard, de kenmerken en de werking ervan vast te stellen. In dat geval kan Gymssentials de terugbetaling van de aankoopprijs weigeren of slechts een gedeelte daarvan terugbetalen naargelang de waardevermindering van het product.
Zonder retourformulier kunnen we je retour niet in behandeling nemen.

DEFECT:

Als je product defect is of niet goed werkt, stuur ons via info@gymssentials.nl een foto of een korte video van de schade en wij sturen je gratis een vervangend artikel. Je hoeft het beschadigd artikel niet naar ons terug te sturen.